Trustpilot
 

Gratis Agency Service

Loopt jouw e-commerce business steeds beter en ben je klaar om te gaan schalen? Geweldig! Ongetwijfeld weet je dat het je veel tijd kost om een betrouwbare en goed communicerende agent/leverancier te vinden. Zodra je meer bestellingen gaat krijgen is het belangrijk om een goede basis te creëren voordat je goed gaat schalen. Meer bestellingen, betekent meer omzet,  maar óók meer werk en tijd. Laten wij nou nét de juiste zijn die veel taken van jou uit handen kunnen nemen zodat jij, alle focus op de groei van je business kunt houden. Service Points kan jou helpen om simpele en tijdrovende taken uit handen te nemen, zodat jij je aandacht weer volledig op de dingen kunt storten die wél energie (en geld) opleveren!

Group 92.png
Group 2.png

Waarom kiezen voor Service Points

Group 29.png

Nederlandse contactpersonen

Je krijgt je eigen Nederlandse agent toegewezen die voor jou 24/7 beschikbaar is via Whatsapp.

Ons team beschikt uit vele ervaren ex-dropshippers of E-commerce kenners en dus kan je met elke vraag altijd terecht en helpen wij je graag verder.

Group 29.png

Vanaf 5 orders per dag

Draai je nog geen grote omzetten, maar wil je wel al starten met de gratis Agency Service? Geen enkel probleem. Je kan starten vanaf 5 orders per dag.

Group 29.png

Beste kwaliteit producten

Naast het feit dat wij een kwaliteit check doen op producten, zorgen wij er ook voor dat de producten stevig en goed worden verpakt worden zodat ze onbeschadigd aankomen bij jouw klanten.

Group 29.png

Goedkopere prijzen

Het voordeel van werken met Service Points is dat wij veel kunnen regelen aan mooie inkoopsprijzen. Veelal liggen we lager dan Ali Express en de gemiddelde agents.

Group 29.png

Snelle levertijden

Onze levertijd is gemiddeld tussen de 5-12 dagen. Heb je een goed lopend product? Geweldig, dan zorgen wij dat die hardloper bij ons in het warehouse wordt ingekocht en is de levertijd gemiddeld 7 dagen.

Group 29.png

Uniek klantportaal

Maak kennis met s’werelds meeste revolutionaire e-com platform van dit moment! Dit platform gaat een Game Changer zijn voor de hele E-com wereld! Klik voor meer info over het nieuwe SP platform. Klik hier voor meer info over het nieuwe SP platform.

Group 29.png

Branding

Wil je je onderscheiden van de rest? Door middel van vele mogelijkheden kunnen wij jou daar mee op weg helpen!

Group 29.png

After sale service

Mochten bestellingen niet aankomen of kapot aankomen dan refunden we altijd of we sturen kostenloos een nieuwe op

Hoe werkt het na je aanmelding?

1

Ontvang je prijsaanvraag binnen 24 uur

3

Ontvang je inlog gegevens van jouw portaal

5

De bestelling wordt binnen 5-9 werkdagen geleverd door PostNL of DHL. De klant kan het pakket volgen met een Track&Trace code

2

Wij regelen de gehele koppeling met jouw shop​

4

Je orders worden automatisch verwerkt

6

Een call ter kennismaken met jouw agent

 
Trustpilot