Trustpilot
top of page

 Criteria 

De uiteindelijke beoordeling op onderstaande criteria zorgt ervoor dat wij een badge kunnen toewijzen aan elke agent op ons platform.

Shipping time

Snelheid afhandelen disputes

Processing time

Snelheid van communicatie

Product kwaliteit

Prijzen

Kwaliteit verpakkingen

Dispute rate

Snelheid geven van prijzen

Mate naleven van overige werkafspraken

Agents visual.png

 Hoe werkt het?   

Wij adviseren elke SP member om meerdere agents tegelijk te gebruiken. Het gebruiken van agents is namelijk net hetzelfde als het lanceren van één winner op verschillende stores; Bij de ene store slaat de winnaar aan en bij de andere store niet. Zelfde geldt voor het gebruik van agents; de ene klant is heel erg tevreden met de prestaties van de agent en bij een andere klant presteert de agent minder goed, onverklaarbaar dus. De prestaties van de agents zijn ook van heel veel (externe) factoren afhankelijk (net zoals bij dropshippers) en daarom niet altijd consistent. Je zult zien dat de agents elkaar afwisselen in kwaliteit. Ook kan het zijn dat bij een en dezelfde agent de USP’s na verloop van tijd veranderen, omdat er meer focus gaat naar bijvoorbeeld kwaliteitschecks ipv processing time. Spreid je risico en gebruik/test meerdere agents. Schroom ook niet om agents te verwijderen/toevoegen aan je “agent portefeuille” (alle actieve agents waarmee je samenwerkt). Wij zullen continu nieuwe agents blijven toevoegen, en de slechts presterende agents verwijderen.

De agents (ofwel leveranciers) op Service Points platform

Alvorens we dieper induiken op de agents hun kenmerken, eerst een korte toelichting op de levels welke de agents kunnen behalen op het SP platform. Net zoals bij de klantprofielen zijn de levels opgebouwd met badges. Een belangrijke opmerking hierbij is dat GEEN enkele agent op ons platform als “niet goed” bestempeld kan worden. Wij hebben een heel streng hiring process waarbij alle “slechte” agents afvallen. Er is wel verschil in niveau, maar over het algemeen kan je dus met elk agent op het platform zorgeloos te werk gaan.

0-20 punten

1.png

0-20 punten

1.png

20-40 punten

2.png

40-60 punten

3.png

60-80 punten

4.png

80-100 punten

5.png

 Onze agents 

Hieronder een korte introductie van elke agent die wij op het platform hebben (de statistieken zijn uitsluitend in te zien op het platform en worden 1x per dag geupdate):

Note:

Alle USP’s zijn gebaseerd op onze ervaringen en wat zij zelf hebben aangegeven. Zie het dan ook als een indicatie die helpt inzicht te krijgen in de kwaliteiten van de desbetreffende agent. Uiteraard kunnen aan onze aanbevelingen geen rechten worden ontleent.

Leon

Leon is de afgelopen jaren met zijn team heel hard gegroeid door de partnership met SP. Hij was onze eerste supplier en heeft daardoor zijn werkwijze volledig aangepast op de members van SP. Hij staat bekend om zijn flexibiliteit, snelle reactietijd, scherpe prijzen en een top after sales service.

Snelle reactiesnelheid

Zeer flexibel in oplossingen

Hele scherpe prijzen

Aanbeveling

Wij raden deze agent zeker aan om in je “agent portefeuille” op te nemen. Zeker voor de simpele producten waarvan je niet veel refunds verwacht. Leon is een vergelijkbare agent als Harold, alleen heeft Leon vaak betere prijzen en Harold vaak een betere processing time.

Harold

Harold en zijn team zijn een van de snelst groeiende dropship agents op dit moment. Ze hebben momenteel een capaciteit van 40.000 orders per dag! Je ziet duidelijk dat deze agent erg goed scoort op het totaalplaatje. Dat is ook de reden dat wij hem erg graag op ons platform willen.

Snelle processing time

Snel quoten

Snelle reactietijd

Aanbeveling

Wij raden deze agent zeker aan om in je “agent portefeuille” op te nemen. Zeker voor de simpele producten waarvan je niet veel refunds verwacht. Harold is een vergelijkbare agent als Leon, alleen heeft Leon vaak betere prijzen en Harold vaak een betere processing time.

Nime

Deze agent staat bekend op zijn supersnelle reactietijd. Houdt jij van snelle communicatie? Dan is deze agent echt iets voor jou! Naast de snelle communicatie hebben ze ook 2 warehouses in China waarvan jij gebruik kan maken. Er zijn bijna geen producten die deze agent niet kan sourcen, ze vinden letterlijk alles.

Snelle reactietijd

Top after sales service

Hoge kwaliteit verpakkingen

Aanbeveling

Wij raden aan deze agent altijd mee te nemen in je portefeuille. Tot nu toe goede ervaringen met deze agent.

Arnold

Deze agent staat erom bekend dat hij heel erg hoge productkwaliteit heeft door zijn quality checks. Daarnaast is de processing time en levertijd ook erg goed bij deze agent. Verkoop je veel kleren of producten waarbij je refunds kan verwachten? Dan is Arnold een erg goede keuze. Tot slot hebben ze ook een warehouse in de US.

Next level kwaliteitscontroles

Super snelle shipping (3-7 dagen)

US Warehouse

Aanbeveling

Wij raden deze agent als je producten verkoopt uit de fashion niche.

Noah

Zij staan er om bekend dat ze erg goede standaard verpakkingen hebben. Dit is natuurlijk belangrijk als je gaat branden, maar ook voor je dropships store. Ook hebben ze een relatief snelle processing time en erg goede communicatie.

Hoge kwaliteit verpakkingen

100% eerlijk en betrouwbaar

Snelle processing time van meerdere SKU’s

Aanbeveling

Wij raden deze agent aan bij producten waar je upsells bij verkoopt

Boris

Boris en zijn team blinken uit in hun snelle processing time. Ze fulfillen trackings altijd binnen 24 uur. Ook is het een groot bedrijf met veel ervaring op het gebied van dropshipping fulfilment.

Snelle reactietijd

Order fulfillen binnen 24 uur

Snelle afhandeling disputes

Aanbeveling

Wij raden aan deze agent altijd mee te nemen in je portefeuille. Tot nu toe goede ervaringen met deze agent.

Marco

Het team van Marco heeft veel affiniteit met branding en custom verpakkingen. Daarnaast hebben ze erg veel capaciteit op het quoten van producten. Je kunt dus veel prijsaanvragen bij ze indienen, ze zullen hier snel op reageren.

Customize je product

Altijd snel een prijs

Snelle reactietijd

Aanbeveling

Wij raden deze agent aan om te testen als extra agent in je agent portefeuille

Solomon

Solomon is de Amerikaanse eigenaar van het dropship fulfilment bedrijf welke is gevestigd in China. Ze zijn er mee met de tijd en gebruiken geavanceerde systemen om jouw orders te verwerken. Ze zijn erg betrouwbaar als het gaat om walk the talk en streven altijd naar de beste kwaliteit/prijs verhouding.

Internationale warenhuizen

Top after sales service

Snelle verzendtijden

Aanbeveling

Wij raden deze agent aan als je stock wilt opslaan buiten China.

Droppy cc

Zij zijn heel erg betrokken bij je business en willen samen succes boeken. Daarnaast hebben ze vaak scherpe prijzen bij fabrieken omdat ze veel afnemen. Ook hun after sales service is erg goed; ze zijn makkelijk in het doen van refunds/resends.

Snelle verzendtijden

Top after sales service

Snelle reactietijden

Aanbeveling

Wij raden deze agent aan om te testen als extra agent in je agent portefeuille

Vincent

Hij staat bekend om een transparante communicatie met goede prijzen. Het is nog een relatief kleinschalig bedrijf wat er voor zorgt dat ze ook erg flexibel zijn.

Scherpe prijzen

Snelle reactietijden

Flexibele after sales service

Aanbeveling

Wij raden deze agent aan om te testen als extra agent in je agent portefeuille

Jim

Jim is snel in quoten en geeft vaak goede prijzen. Hij doet aan kwaliteitschecks en streeft naar een zo snel mogelijke verzendtijd.

Hoge productkwaliteit

Hoge kwaliteit verpakkingen

Snelle levertijd

Aanbeveling

Wij raden deze agent aan om te testen als extra agent in je agent portefeuille.

bottom of page
Trustpilot