Trustpilot
 
Alvin.jpeg

Alvin Flohr

Dropshipping coach

Mijn naam is Alvin Flohr, ik ben 25 jaar en al 2 jaar actief in de e-commerce. Mijn avontuur begon allemaal bij een mooie YouTube ad over dropshipping waarbij ik uiteindelijk een cursus van heb gekocht. Vol motivatie ben ik aan de slag gegaan maar de eerste 6 maanden helaas meer geld verloren dan verdiend. Eenmaal aangekomen op mijn laatste €1000 investeringsgeld kwam ik toch wel tot het besef dat er iets moest gaan veranderen. Op aanraden van anderen heb ik toen een coaching traject genomen en kwam er al snel achter waar de fouten lagen.

Met mijn laatste €100 advertentie geld die ik geleend had was het er op of er onder, en ja hoor het moment was daar. BOEM EEN WINNER!!! Een product die mijn leven totaal heeft veranderd en die ik eindelijk naar 300k heb opgeschaald in Nederland en België met een record dagomzet van 27k!

Vanaf dat moment wist ik waar de fout lag. Een winner die maak je, die vind je niet. Zo ben ik mij gaan specialiseren in marketing en ben achter slimme trucjes gekomen, hoe je de klant onbewust kan overhalen om sneller tot verkoop over te gaan.

Specialiteiten

  • Neuromarketing: Hoe haal ik de klant onbewust over tot verkoop zonder dat zij het zelf door hebben. Door slimme woordkeuzes en de juiste opbouw van je funnel leid je de klant door het aankoopproces heen waardoor de stap naar een verkoop een stuk makkelijk is.

 

  • Kassakoopjes: Veel mensen richten zich op 1 sale en daar blijft het bij. Maar wat nou als je meer uit 1 klant kan halen en je gemiddelde bestelwaarde een boost kan geven? Maak van een €40 euro sale een €100 euro sale en trek het maximale uit je klant!

 

  • De ultieme winner vinden: Waar ben je nou eigenlijk naar op zoek? Je pakt maar een product van Adspy en gooit die maar online in de hoop dat het verkoopt. Maar wat als je opzoek gaat naar producten waarbij je waarde kan creëren! Geef de klant het gevoel alsof ze het beste product van de wereld kopen en de sales vliegen binnen.

 

  • Succesvol opschalen: 50 adsets, 20 creatives… je hebt geen idee wat werkt en wat niet. Ik leer je 1 simpele test methode waarbij je binnen 24 uur kan zien of je product een winner is of niet. Overzichtelijk en makkelijk opschalen zonder het overzicht op je ads te verliezen.

 

Wat bied ik aan?

Unlimited traject

Een traject zonder grenzen! Onbeperkt coaching en persoonlijke begeleiding op whatsapp voor al je vragen. Ik begeleid je van A tot Z met dropshippen en zal al mijn kennis met je delen. Ook krijg je toegang tot mijn oude store met al mijn winnende producten zodat jij een duidelijk beeld krijgt hoe een winner er nou uit moet zien. Ook buitenland is geen probleem! Ik zal je mijn best draaiende land vertellen en je daar alle ins en outs leren.

Losse coaching van 1 uur

In deze 1 op 1 sessie gaan wij gericht je gehele business door en kijken we samen waar je fouten liggen. Ik zal je mijn kijk op je business geven, alle fouten eruit filteren en tips & tricks met je delen.

 
Trustpilot