Trustpilot
top of page
WhatsApp Image 2022-03-17 at 19.05.45.jpeg

Tiktok Kings

Tiktok marketing

TikTok Kings is het nummer #1 Tiktok only coaching programma, gericht op E-commerce bedrijven. Alles wat wij doen is focussen op TikTok, alleen TikTok! 

Jisk, de eigenaar van de agency, komt zelf uit de E-commerce wereld en heeft +3 jaar ervaring in de markt. Nadat FB door middel van veel blokkades minder interessant werd, is er op TikTok gedoken, met succes! 

Ons team bestaat uit 6 TikTok experts. De expertise binnen het team is breed ingezet. Wij kennen de USA markt, de markt in de EU en zelfs ook de untapped marken hebben wij ervaring als team zijnde. Wij weten welke markten op TikTok werken en welke marken (nog) niet werken.  Wij geloven dat TikTok de toekomst is en dat jij er deel van uit kunt maken. Vanwege onze 100% focus op TikTok, weten wij dat wij het altijd zullen winnen van de wannabe side hustle-coaches en alle "do it all" agencies. Wij zijn hier om te blijven, met of zonder jou. 

Binnen de TikTok Kings community hebben wij verschillende levels.


Wij geloven in groei en onderlinge bestuiving. Precies daarom hebben wij verschillende TikTok Kings levels. Behoor jij tot de 0-50K, 50-100k of 100k+ per maand TikTok community? Groei en wordt een echte TikTok King. Omring je met het beste van het beste!

Service points en de TikTok Kings werken hebben een prachtige en succesvolle samenwerking op de basis van waarde delen. Over en weer zijn er coaching sessies en andere waardevolle inzichten die er met elkaar gedeeld worden. 

Ook zijn er voor de klanten van Service points altijd speciale deals te verkrijgen. Als jij wil gaan knallen op TikTok, wees dan niet bang om je aan te melden via Service Points!

bottom of page
Trustpilot