Trustpilot
top of page
WhatsApp Image 2021-10-06 at 18_edited_e

Wie zijn wij en waar staan we voor?

Het ontstaan van Service Points heeft alles te maken met het verleden van de eigenaren. Twee jonge gedreven ondernemers welke ruim 4 jaar geleden zijn begonnen met Dropshippen. Al snel kwamen zij erachter dat de supply chain bij dropshippen een groot probleem was. Heel vaak was er sprake van een te lange levering, komen pakketjes niet aan of komen pakketjes kapot aan. Echter was niet alleen de uitvoering van de supply chain bij dropshippen het probleem, ook de communicatie (i.c.m. het tijdsverschil) verliep zeer moeizaam. En dan hebben we het nog niet gehad over de onoverzichtelijk excel lijsten die je ontvangt vanuit de Chinese leverancier (waaruit de financiële data gehaald moet worden). 

Deze, voor de dropshippers, cruciale factoren hebben bij ons een belletje doen rinkelen; Als wij als dropshippers zijnde hier tegen aan lopen, dan zullen er vast meerdere dropshippers zijn die de zelfde problemen ervaren... Voor elk probleem is een oplossing dacht wij, zo ook voor deze problemen. Wij zijn toen kleinschalig begonnen met het verhelpen van deze problemen. Dit hebben wij  o.a. gedaan door met een betrouwbare Chinese leverancier te gaan samenwerken, communicatie richting dropshippers in het NL te houden en te werken met een overzichtelijk dashboard. Op deze manier leveren wij als tussenpersoon ongekend veel toegevoegde waarde voor de dropshippers 

Tegenwoordig is Service Points dé logistieke totaaloplossing voor webshopeigenaren. Bij Service Points is dan ook niks te gek; of je nou pakketjes rechtstreeks naar de consument wilt versturen vanuit China (dropshippen) of juist wilt inkopen, opslaan in Europa en met een korte levertijd wilt aanbieden, alles is mogelijk! Om de Service helemaal compleet te maken bieden wij ook allerlei andere diensten aan die te maken hebben met het online verkopen van producten. Van productbeschrijvingen tot video ads en zelf coachings of mediabuyers, bij Service Points kan alles!

box.png

5.000.000+

Succesvol geleverde bestellingen

increase.png

10.000+

Bestellingen per dag

people.png

600+

Actieve dropshippers op het platform

Group 25.png

15+

Actieve agents op het platform

Onze kernwaarden

Flexibel

Wij houden van een uitdaging en helpen je graag uit de brand. Daarbij stellen wij ons flexibel op en denken we oplossingsgericht. Niks is bij ons onmogelijk, wij denken in oplossingen en niet in problemen.

Betrouwbaarheid

We zijn gekomen tot waar we nu zijn door een betrouwbare partner te zijn voor ondernemers. Dit is en blijft de basis voor een succesvolle samenwerking. Alle informatie die wij met elkaar delen blijft in alle gevallen discreet. Uiteraard hebben we hier ook een contract voor klaarliggen, mocht jou dit een beter gevoel geven. 

Betrokkenheid

Je krijgt altijd een persoonlijke accountmanager bij elke dienst die je afneemt. Dit is niet zomaar een contactpersoon, maar zal functioneren als een echte toegevoegde waarde voor jouw business. Schroom dan ook niet om jouw contactpersoon nauw te laten samenwerken met de rest van jouw team. Jouw succes is namelijk ons succes.

Toegankelijk

Bel, app, mail over alles waarbij jij denkt dat wij kunnen helpen. Ons team staat 24/7 voor jou klaar, ook in de avonduren of in de weekenden. Wij staan graag dagelijks in contact met onze klanten, om de samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen

Gratis waarde

Een lange termijn samenwerking met onze klanten, dat is waar wij naar streven. We doen er dan ook alles aan om de klanten te laten weten dat wij deze samenwerking enorm waarderen. Doorgaans laten wij dit zien door heel veel gratis waarde te delen met onze SP members. Denk hierbij aan: 2x per week gratis coaching, bijna dagelijkse delen wij tip & tricks over e-com op onze socials, Klarna fix met de laagste prijs garantie en nog veel meer!

Onze visie en missie

Visie

Missie

Service Points streeft ernaar om wereldwijd de nummer 1 logistieke totaaloplossing te zijn voor E-commerce ondernemers. Dit door alles wat een E-com ondernemer nodig heeft te combineren op één platform.

Wij van Service Points willen e-com ondernemers helpen succesvol te zijn. Dit doen wij door ons revolutionaire platform in te zetten als schakel tussen webshophouders en leveranciers waarbij wij de supply chain optimaliseren en automatiseren.

Hierbij de teamleden van Service Points!

Samen doen wij er alles aan om met de SP members buitengewone resultaten te behalen. Jouw bedrijf is ons bedrijf!

WhatsApp Image 2021-10-04 at 13.32.11.jpeg

Robin

Co-founder / CEO

bottom of page
Trustpilot