Contacteer ons
Groen icoontje van Whatsapp

Colin & Davy

Pinterest coaches
Aanmelden
Aanmelden

Info over

Colin & Davy

Na veel blokkades, veel testen en vooral veel investeringen in andere platformen hebben wij eindelijk de code kunnen kraken met Pinterest. Het leek wel alsof niemand winstgevend kon adverteren op Pinterest, dit kwam voornamelijk door het niet weten/begrijpen hoe het algoritme werkt.

​Wij gaan je nu alvast vertellen dat het algoritme veel anders is dan andere platformen, maar ontzettend winstgevend is en gemakkelijk te automatiseren met een team zonder blokkades. Dit zorgt ervoor dat jij een 90% geautomatiseerde cashflow kan creëren d.m.v. Dropshipping via je eigen webshop.

​Onze namen zijn Davy Poelman & Colin Gair. Momenteel zijn wij ruim 2 jaar actief in het dropshipping. Na ontzettend veel tegenslagen op andere platformen, hebben wij de keuze gemaakt om onszelf te verdiepen in het algoritme van Pinterest. Hier lagen namelijk ontzettend veel kansen om een bijna volledige geautomatiseerde business op te zetten. Voorheen hebben wij samen meer dan 20 verschillende general en niche  stores gehad (nog steeds draaiende), maar momenteel zijn wij ook bezig met branding.

​Aantal voordelen aan Pinterest:

  • Hoge winstmarges, wat zorgt voor snellere groei.
  • Makkelijk te automatiseren, wat zorgt voor meer tijd.
  • Geen lastige structuren nodig, wat enorm veel tijd en geld bespaard.

​Ben je opzoek naar 2 coaches die focussen op kwaliteit in plaats van kwantiteit? En wil je meer vrijheid ervaren of juist sneller je business laten groeien? Dan nodigen wij jou graag uit op een selectie call! Is dit precies waar jij naar op zoek bent? Wacht dan niet langer en stuur ons vandaag nog een bericht!!