Contacteer ons
Groen icoontje van Whatsapp

Flizz

E-mail / SMS marketing
Aanmelden
Aanmelden

Info over

Flizz

Flizz is een Email marketing bureau met focus op e-commerce bedrijven, maar ook geschikt voor andere service en dienstverlenende bedrijven. Denk hierbij aan alle bedrijven die online transacties doorvoeren; van een webshop met producten, tot makelaardijen, softwareontwikkelaars en bijvoorbeeld pensioenfondsen.

Ons team bestaat uit 21 specialisten met allemaal hun eigen expertise binnen email marketing. Sommigen sterk in design, sommigen technisch en we hebben voor bijna alle talen binnen europa native sprekers, waardoor we breed inzetbaar zijn binnen heel europa. Zo helpen wij webshops met het groeien van de omzet en winst dmv email marketing. Inmiddels met vele jaren ervaring en meer dan 100 miljoen verzonden emails, weten we wat er speelt in de markt en kunnen we daar goed op anticiperen.

We zijn ontstaan door onze founder Jelmer, die jarenlange ervaring had met email marketing binnen de affiliate markt. Daarnaast vond hij het leuk om met e-commerce bezig te zijn, gezien e-commerce meer creativiteit losmaakte. Door deze 2 zaken te combineren is Flizz ontstaan en zijn we in de afgelopen 2 jaar uitgegroeid tot een gezellig en skilled team dat met elkaar andere bedrijven graag helpt om hun bottomline te verstevigen.

De overlap en interesse van klanten tussen ons en Service Points zorgt voor een fijne samenwerking en het verlenen van diensten voor gezamenlijke klanten. Daarnaast verzorgen wij de content en beheer voor de email marketing van Service points al een lange tijd met veel passie en toewijding. Speciaal voor klanten van service points kunnen we daardoor een extra speciale deal maken om jouw bedrijf de aandacht op het gebied van email marketing te geven die het verdient.