Contacteer ons
Groen icoontje van Whatsapp

Rowan Wiechmann

Business coach
Aanmelden
Aanmelden

Info over

Rowan Wiechmann

Rowan, de eigenaar van het coaching bedrijf is een oud militaire Sergeant met meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van high-performance & leiderschap.

​Hij heeft 5,5 jaar gediend als leidinggevende in het leger, is op uitzending geweest in Afghanistan en heeft daarnaast 1 jaar als teamleider logistics gewerkt waarbij hij de verantwoordelijkheid had over het aansturen van +/- 60 mensen in zijn team.

​Daarnaast is hij 2+ jaar geleden begonnen met het coachen van ambitieuze mannelijke ondernemers en heeft hij het coachingsbedrijf "The Pure Man" opgericht, dit is letterlijk zijn levensmissie en doel om zoveel mogelijk mensen te helpen om het maximale uit hun leven en business te halen, zodat ze een inspiratie en leidend voorbeeld kunnen zijn voor anderen.

​Dit is inmiddels uitgegroeid naar een team van 2 coaches die experts zijn op het gebied op persoonlijk vlak zoals, gezondheid, relaties, mindset, spiritualiteit, stress management etc.

​En hij zelf als transformatieve business coach met kennis op het vlak van NLP, teambuilding, leiderschap, marketing, sales, operations, systemen, automatisering, strategie, planning, structuur en nog veel meer.

​Letterlijk alles zodat jij geen BS excuus kan hebben om geen resultaten te boeken.

​Dit doet hij door middel van 1-1 coaching, groepscoaching in zijn broederschap "De Pure Man” en een invite-only mastermind exclusief voor de beste performers binnen de Pure Man genaamd “De Divisie”.

​In de afgelopen 2 jaar hebben de coaching, systemen en tools van Rowan ervoor geleid dat hij inmiddels meer dan 50+ succesvolle ondernemers over de hele wereld heeft geholpen om minimaal 2-7x hun omzet te verhogen, en tegelijkertijd beter te presteren op alle andere vlakken van hun leven. Met een succesratio van 98%.

​Service Points en Rowan hebben momenteel een samenwerking op het gebied van 1-1 transformative business coaching, waarbij we tijdens 1-1 sessies, maar ook samen met de CEO’s onderweg zijn om Service Points naar een extreem hoog niveau te tillen om letterlijk de gevestigde naam in Europa te worden.

​Daarnaast geeft Rowan ook nog regelmatig coaching voor de klanten van Service Points en is hij inmiddels ook de business coach van vele leden binnen dit klantenbestand.

​Door de positieve samenwerkingen met de CEO’s van Service Points, en de huidige klanten die via Service Points zijn gekomen hebben Rowan en wij een afspraak staan waarbij mensen die via Service Points binnenkomen een voorrang krijgen op toegang tot de broederschap en zijn 1-1 coaching trajecten.