Contacteer ons
Groen icoontje van Whatsapp

The Ecom Agency

Online marketing
Aanmelden
Aanmelden

Info over

The Ecom Agency

The Ecom Agency is een marketing bureau specifiek voor e-commerce bedrijven. Denk hierbij aan alle bedrijven die online transacties doen; van een webshop met producten, tot een zakelijke klant die nieuw personeel wilt werven door online marketing.

Ons team bestaat uit specialisten en ondernemers met allemaal op hun eigen manier affiniteit met e-commerce. Samen helpen wij klanten met alle aspecten van online marketing. Zo helpen wij webshops met het groeien van de omzet en winst dmv social advertenties op platformen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, tiktok en Google. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat werkt en wat niet werkt om jou kosten per aankoop zo laag mogelijk te houden met zo veel mogelijk resultaat. Daarnaast kijken we binnen de organisatie hoe we de winst kunnen verbeteren met geautomatiseerde e-mail campagnes. Denk bijvoorbeeld aan een slimme abandonment cart email die ervoor zorgt dat klanten die eigenlijk verloren gingen toch converteren. Of een upsell campagne om meer uit 1 klant te halen.

Onze kracht komt door de passie voor online marketing. We zijn het best als we met jullie mee kunnen denken hoe we jouw business kunnen verbeteren. En houden de lijntjes kort om snel veranderen, verbetering en updates door te geven.

De overlap van klanten tussen ons en Service Points zorgt voor een goede samenwerking en het verlenen van diensten voor gezamenlijke klanten. Daarnaast verzorgen wij de content en beheer voor het instagram account van Service points al een lange tijd met veel passie en toewijding. Speciaal voor klanten van service points kunnen we extra voordelige deals maken om jouw bedrijf de aandacht op het gebied van online marketing te geven die het verdient.